Olcsó Szállás

Olcsó szálások magyarországon

HTML

Friss topikok

7 személyes ház Balatonbogláron - 1.700 Ft/fő/éj

2010.02.26. 18:09 Szennay Szilárd

Nyugodt, családias környezetben lévő szálláshely várja pihenni vágyó társaságok, családok jelentkezését. Az olcsó szállás Balatonboglár üdülőövezetében található. Az udvaron 2 ház van. Az egyik az apartmanház, ahol a vendégek laknak, a másikban pedig a tulajdonosok. Az apartman földszintes ház, csak a 7 fős társaság részére fenntartva. Az apartmanban kettő kétágyas szoba és egy három ágyas szoba van összesen 7 fő részére. 2 pótágy még elhelyezhető. Az apartmanhoz tartozik egy nappali, egy konyha (felszereléssel) étkezővel, tusoló/toalett, fürdőszoba/toalett. Fedett terasz, mely a nappalihoz csatlakozik.
Szolgáltatások a szálláshelyen:
Saját kert * Zárt parkoló * Kábeltévé * Nemdohányzó szoba * Tollaslabda * Grillezés* bográcsozás. Szolgáltatások a közelben:
Étterem* Pizzéria * Cukrászda * Játékterem * Strand / 15 perc gyalog * Vidámpark * Játszótér * Lovaglás / Folklór műsorok * Tenisz * Focipálya *
Minden évben Balaton átúszás júliusban, szüreti fesztivál augusztusban

 

A szálláshely kihasználtsága miatt az apartman főszezonban min. 6, utószezonban min. 5 fő részére vehető ki.
Foglalás esetén 10.000 Ft. előleg fizetendő.

Szólj hozzá!

Címkék: balaton balatonboglár szállás olcsó

A bejegyzés trackback címe:

https://olcso-szallas.blog.hu/api/trackback/id/tr401792848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása