Olcsó Szállás

Olcsó szálások magyarországon

HTML

Friss topikok

8 személyes nyaralóház Vonyarcvashegyen - 1.900-2.500 Ft/fő/éj

2010.02.26. 18:16 Szennay Szilárd

A Nyaralóházban 4 hálószoba, 2 fürdőszoba szolgálja legfeljebb 9 fős csoportok érkezését. TV adások parabola antennán keresztül foghatóak. Terasz és erkély is áll a vendégek rendelkezésére. Az udvarban hinta nyújt kényelmet és játék lehetőséget a gyermekeknek.


A háztól 800 méterre található a szabad strand, mely kisgyermekek fürdésére is alkalmas. A parton büfé, értékmegőrző, vizibicikli kölcsönző és ingyenes WC is üzemel.
A közelben éttermek (150 m) és élelmiszerboltok (150 m) találhatók.

Zárt parkolóhelyekkel rendelkezik a szálláshely, ahol korlátozott számban a vendégek gépjárműveit biztonságosan lehet tárolni.

A szabadidő kellemes eltöltésére számos lehetőség kínálkozik. Pl.: vizibicikli kölcsönzés, balatoni hajókirándulások, lovaglási lehetőség, gokart, vízisí, wakeboard, motor és kerékpár kölcsönzés, szabad strand

A vonyarcvashegyi szállás üdülési csekk elfogadó hely!

Szólj hozzá!

Címkék: balaton szállás olcsó vonyarcvashegy

A bejegyzés trackback címe:

https://olcso-szallas.blog.hu/api/trackback/id/tr31792866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása