Olcsó Szállás

Olcsó szálások magyarországon

HTML

Friss topikok

Olcsó SZÁLLÁS 850 Ft/fő/éj? Ez igaz? Igen igaz....Hol?

2010.02.26. 14:13 Szennay Szilárd

Harkány, Siklós, Villánytól nem messze a déli határ mellett található egy OLD nevezetű település.

A dél-baranyai zsákfalu, Old egykori iskolaépületében, a Baksay Sándor Református Ifjúsági Szállás keretében gyülekezeti csoportok táborozási lehetőséget, csendeshetek, lelkigyakorlatok helyszínét biztosítják, de az épület alkalmas családok nyaralására is.

A szálláshelyet kizárólag fűtésszezonon kívül tudják rendelkezésre bocsátani!
 

A szállás ára 850 Ft/fő/éj..


A csoport az étkezésről saját maga gondoskodik. Igény esetén 400,- - 900.- Ft/adag áron (több közeli lehetőség is rendelkezésre áll) ebéd rendelhető. A szálláshelyen található 5 lakóhelyiség 18 ággyal (4+3+2+1+8 fős szobák, amelyek létszáma igény szerint változtatható, megbeszélés szerint pótágyazható), egy (együttes étkezésekre és áhítatokra alkalmas) közösségi helység (amely éjszaka alvóhelységként funkcionálhat), hideg-meleg víz, melegítési, főzési lehetőség, gáztűzhellyel és hűtőszekrénnyel felszerelt konyha, WC, fürdőszoba, valamint a parókiaudvaron sátorozási és parkolási lehetőség biztosított.

A szálláshely igénybevételének díja (kőépületben ágyon): 850,- Ft/fő/éj. Kőépületben hozott laticelen, valamint hozott sátorban történő alvás esetén kedvezményt adnak.
Nem feltétele a szállás igénybevételének, de örömmel veszik az érkező gyülekezeti csoport lelkipásztorának igehirdetését, valamint ha a csoport énekekkel, bizonyságtételekkel szolgál a gyülekezet vasárnapi istentiszteletén.

A környék turisztikai nevezetességei:
- Villány (borvidék központja), Siklós ( Siklósi vár) – mindkettő kb. 10-10 km.
- Harkány, Mohács, Pécs, Eszék (ez utóbbi Horvátországban).
- A falutól 16 km-re található Beremend, ahol 300-500,- Ft-os belépővel látogatható a három medencével rendelkező strand (300,- Ft/fő - diák 18 éves korig, 500,- Ft/fő - felnőtt, 16-19 óráig féláron).
- Túrázási lehetőségek: Szársomlyó és Tenkes hegyek.
 

Érdeklődni lehet az alábbi linkről: szálláshely old

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://olcso-szallas.blog.hu/api/trackback/id/tr231792270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása